Flera spelare skadade i Liverpools förstaomgångsmatch

I den första omgången av Premier League-matchen mellan Liverpool och Fulham var inte bara 2-2-resultatet otillfredsställande, utan laget tappade också soldater.

I den här matchen lämnade Thiago, klädd i breda fotbollsskor, planen tidigt i andra halvlek på grund av en hälsena, och lagets mittfält påverkades definitivt.

Enligt rapporter behöver Thiago, som är klädd i en billiga fotbollsskor Messi Adidas X, ta en sex veckors paus. Om så är fallet kan han missa några tuffa matcher i början av säsongen, inklusive ett dubbelt rött mot Manchester United den 22:a denna månad och ett Merseyside-derby mot Everton den 3:e nästa månad.

Den spanske mittfältarens skada är dålig för Liverpool, som just nu är full av skador. Klopp sa dock att laget ännu inte är utan spelare, och han planerar inte att leta efter en mittfältare på transfermarknaden.

Ovanstående är rapporten om ”Flera spelare skadade i Liverpools första omgångsmatch” på denna sida. Om du har några frågor, vänligen kontakta redaktören.Vit Blå Fotbollsskor Adidas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *