Liverpool värvar Curtis Jones

Liverpool värvar Curtis Jones

Curtis Jones, iklädd Fotbollsskor Adidas Copa Sense+ FG, har skrivit på ett nytt kontrakt med Liverpool till sommaren 2027, enligt officiella nyheter från Premier League-klubben Liverpool. Klopp, som beskriver sig själv som en av sina största fans, upptäckte sin talang vid 15 års ålder och har fostrat den sedan dess, och tog honom igenom förstalaget mot Wolves i januari 2019. Lagdebuten och gjorde honom till en ordinarie medlem i det första laget. team. Liverpools nästa match är mot klubben i Lyon den 11 december, en vänskapsmatch under VM, som Liverpool hoppas hitta formen så snart som möjligt efter VM.

Den 21-årige mittfältaren skrev på sitt tidigare kontrakt först i juli 2020, och det nya kontraktet har förbättringar av hans fortsatta utveckling, hans växande roll i a-laget och hans engagemang för huvudtränaren Jurgen Klein. Återkomsten av vikten av lop. Hittills den här säsongen har Jones representerat Liverpool i 7 framträdanden i alla tävlingar, inklusive 2 starter, utan att göra mål och leda. Han gjorde 1 mål och gav 3 assist på 27 matcher för Liverpool förra säsongen.

Det rapporteras att Jones nya kontrakt i en billiga fotbollsskor barn är i linje med Liverpools klubbstrategi att skaffa och behålla de bästa unga talangerna, där Harvey Elliott (19) och Joe Gomez (25) är klubbens senaste kontraktsförnyelser. Dessutom skrevs även Bendok och Bajsedic in i Liverpools akademi vid 16 års ålder, och har genomfört sina förstalagsdebuter. Jones gjorde totalt 81 matcher för Liverpool, gjorde 8 mål och gav 10 assist.

Ovanstående är rapporten om ”Liverpool värvar Curtis Jones” på denna sida. Om du har några frågor, vänligen kontakta redaktören.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *