Vänskapsmatch: Bellingham gör ett perfekt oavgjort resultat! England förlorade nästan två matcher i rad

I vänskapsmatchen mellan England och Belgien litade England på Bellinghams dödlägesmål för att göra 2-2 med Belgien. Den här matchen var spännande för England. I den desperata situationen att hamna under två gånger, kvitterade laget slutligen poängen med den unga spelarens enastående prestation och undvek faran att förlora två matcher i rad.

Så fort matchen började drabbades England av ett slag. Huvudförsvararen Stones lämnade planen på grund av skada på bara 9 minuter, vilket testade stabiliteten i Englands försvar. För att göra saken värre gjorde målvakten Pickford sedan ett ödesdigert misstag. Hans pass hämtades enkelt av Belgiens målvakt Matt Sayers, som sedan passade bollen till Tielemans, som lugnt slog igenom. gjorde Englands mål och gav Belgien en ledning med 1-0.

England gav dock inte upp. De hade en chans att kvittera bara fyra minuter senare. Bellingham, iklädd Englandströja, hittade Toni i straffområdet med en precis genomgående boll, som drogs ner av Vertongen under matchen för att vinna en straff. Toney konverterade lugnt bollen från straffpunkten och gjorde sitt första mål för det engelska landslaget.

Det fanns dock några mer kontroversiella scener i spelet. Till exempel, i den 27:e matchminuten tog Bowie en hörna och nickade. Detta mål gjorde Englands fans glada eftersom England skulle leda med ett mål. . VAR ingrep dock och slog fast att Beauvain var offside, vilket underkände målet.

Situationen på planen är fortfarande dödläge, men det finns hål i Englands försvar. I den 36:e minuten tappade Dunk bollen i en konfrontation med Lukaku, som skickade ett precist inlägg, vilket tillät Tielemans att ta ledningen igen med en nick. Den mest oroande scenen har dykt upp. Utan Stones skydd är Englands försvar sårbart.

Att hamna på efterkälken betyder inte misslyckande. I den andra halvleken hotade England det belgiska målet många gånger, men lyckades inte göra mål. Matchen gick in i stopptid. När fansen redan trodde att England skulle drabbas av två raka förluster stod Bellingham upp! Maddisons inlägg hittade Bellingham i kassen, som lugnt tog bort bollen innan han sköt ett lågt skott förbi Belgien och kvitterade till 2-2.

I det här spelet exponerade det engelska laget några defensiva problem, men unga spelares lysande prestation gav folk hopp. Bellinghams nedräkning hjälpte laget att tvätta bort förödmjukelsen av två på varandra följande förluster. Men det mest oroande är Englands försvarsproblem. Jag vet inte hur huvudtränaren Gareth Southgate kommer att förbereda sig inför nästa match!