Lionel Messi gör två mål för Miami International mot Atlanta United

NFC North America Cup drog igång, och den här gången tittade man på matchen, och Lionel Messi bar sina nya Nike magista skor för Inter Miami FC mot Atlanta U. Lionel Messi levde upp till hypen, och hjälpte Inter Miami FC till ett mycket bra resultat, och i slutet vann Inter Miami FC med 4-0 mot Atlanta, vilket var mycket glädjande för David Beckham.

Matchens första mål kom i den 9: e minuten, Lionel Messi fick ett pass från en lagkamrat och tog bollen till höger om målet, men det första målet träffade stolpen och studsade tillbaka, Atlanta United-spelare gled för att fånga bollen men lyckades inte göra det, och Lionel Messi, som bär en Nike magista, lade omedelbart till en spark och Inter Miami FC tog ledningen. 1-0.

Det andra målet kom i den 22: e minuten av spelet, och det var Lionel Messi som gjorde det andra målet i spelet, vilket gjorde det 2-0. Det tredje målet kom i den 44: e minuten, och det assisterades av Lionel Messi, som gjorde mål från vänster sida av nätet med ett skott av Robert Taylor för att göra spelet 3-0, vilket var en enorm boost för Atlanta United.

Robert Taylor gjorde mål i den 53:e minuten och gav Inter Miami FC en fyrapoängare över Atlanta United.

Efter att ha sett Messis lysande prestation, tror jag att du måste vilja att ditt barn ska vara lika stark som Messi i fotboll, så du kan köpa honom ett par Nike magista barn som Messi.